Špaldová celozrnná cestovina Pappardelle BIO 500g
Cestoviny Pappardelle zo špaldovej celozrnnej múky v BIO kvalite
Čítať viac …Celozrnné špaldové cestoviny z tvrdej pšenice v BIO kvalite. Cestoviny vyrobené zo špaldovej múky majú vyšší obsah vlákniny a minerálov ako cestoviny z bielej múky a zachovávajú si lipidovo-vitamínové vlastnosti nezmenené, sú vyváženejšie a majú nižší glykemický index.
Cestoviny pochádzajú z malej rodinnej firmičky Mulino Val d´Orcia. Obilie, ktoré sa používa na výrobu všetkých cestovín je dopestované BIO spôsobom na poliach vo vzdialenosti maximálne 10 km od výroby a je pomleté tradičným spôsobom na kamennom mlyne.
Hmotnosť: 500g
Výrobca: Mulino Val d´Orcia, Taliansko
Zloženie: Celozrnná BIO špaldová múka,voda
Min. trvanlivosť: 04/2024
Alergény: lepok (1)
Výživové hodnoty (priemer na 100 g):
Energia 1382 kJ/330 Kcal, mastné kyseliny 2,2 z toho nasýtené g 0,22 g, sacharidy 64,8 g z toho cukry 3,0 g, vláknina 7,1 g, bielkoviny 13,3 g, soľ 0,02 g