Špaldová celozrnná cestovina Tagliatelle BIO 500g
Cestoviny Tagliatelle zo špaldovej celozrnnej múky v BIO kvalite
Čítať viac …Cestoviny pochádzajú z malej rodinnej firmičky Mulino Val d´Orcia. Obilie, ktoré sa používa na výrobu všetkých cestovín je dopestované BIO spôsobom na poliach vo vzdialenosti maximálne 10 km od výroby a je pomleté tradičným spôsobom na kamennom mlyne.
Celozrnné špaldové cestoviny z tvrdej pšenice v BIO kvalite.
Cestoviny vyrobené zo špaldovej múky majú vyšší obsah vlákniny a minerálov ako cestoviny z bielej múky a zachovávajú si lipidovo-vitamínové vlastnosti nezmenené, sú vyváženejšie a majú nižší glykemický index.
Čas varenia 10/12 min
Hmotnosť: 500g
Výrobca:
Mulino Val d´Orcia, Taliansko
Zloženie:
Celozrnná BIO špaldová múka,voda
Min. trvanlivosť: 05/2024
Výživové hodnoty (priemer na 100 g):
Energia 1382 kJ/330 Kcal, Mastné kyseliny 2,2 z toho nasýtené 0,22 g, Sacharidy 64,8 g z toho cukry 3,0 g, Vláknina 7,1 g, Bielkoviny 13,00 g
Alergény: lepok (1)