Špaldová celozrnná cestovina Tagliolini BIO 500g
Cestoviny Tagliolini zo špaldovej celozrnnej múky v BIO kvalite
Čítať viac …
Cestoviny pochádzajú z malej rodinnej firmičky Mulino Val d´Orcia. Obilie, ktoré sa používa na výrobu všetkých cestovín je dopestované BIO spôsobom na poliach vo vzdialenosti maximálne 10 km od výroby a je pomleté tradičným spôsobom na kamennom mlyne.
Celozrnné špaldové cestoviny z tvrdej pšenice v BIO kvalite.
Cestoviny vyrobené zo špaldovej múky majú vyšší obsah vlákniny a minerálov ako cestoviny z bielej múky a zachovávajú si lipidovo-vitamínové vlastnosti nezmenené, sú vyváženejšie a majú nižší glykemický index.
Výrobca:
Mulino Val d´Orcia, Taliansko
Zloženie:
BIO celozrnná múka z tvrdej pšenice, voda
Min. trvanlivosť: 04/2024
Výživové hodnoty (priemer na 100 g):
Energia 1496 kJ/354 Kcal, Mastné kyseliny 3,58 g z toho nasýtené 0,5 g, Sacharidy 63,67 g z toho cukry 3,86 g, Vláknina 8,26 g, Bielkoviny 12,66 g, Soľ 0,004 g
Alergény: lepok (1)